fbpx

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii producătoare de îngheţată din România, prezentă pe aceasta piaţa din anul 1994.  La nivel naţional compania este al doilea producător de îngheţată dar pe unele segmente a fost ani la rând lider de piaţă.

Produsele de cea mai bună calitate sunt realizate astăzi într-una dintre cele mai  moderne fabrici de acest gen, din România – fabrica de la Sebeş, judeţul Alba. Fabrica este situată pe o platformă industrială nouă, aceasta dispunând de spaţii de producţie şi depozitare moderne, de linii tehnologice de fabricare a îngheţatei de ultimă generaţie.

Societatea Alpin 57 Lux  a acordat întotdeauna cea mai mare atenție calității și siguranței alimentare. Tocmai de aceea a implementat si certificat Sistemul de Management Integrat al Calității și Siguranței Alimentelor conform stadardelor de referință SR EN ISO22000:2018 și IFS (International Food Standard) versiunea 6.1.

În 2016 ALPIN57LUX este preluat de Grupul Internaţional FOOD UNION care a devenit astfel acţionar majoritar al companiei fondată în Sebeş.

Grupul Food Union este un grup cu operaţiuni internaţionale în domeniul producţiei de lactate şi îngheţată şi este liderul pieţei de îngheţată in Ţările Baltice. Exportă produse în peste 25 ţări, de pe toate continentele, principalele pieţe fiind Letonia, Lituania, Estonia, Polonia, Olanda, Marea Britanie, Azerbaijan, Rusia şi China.

CE OFERIM:

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi de minim 50 lei. La comenzi mai mici, costul transportului este de 10 lei.

DIRECT DE LA PRODUCATOR

Tot ce e mai bun, doar pentru tine, distributie directa in masinile frigorifice Alpin.

ONLINE 24/7

Poti plasa comanda ta online 24/7 iar noi o vom procesa in cel mai scurt timp.
×
Alpin