Regulamente

REGULAMENT CONCURS “CASTIGA 100 DE INGHETATE FIXIKI PENTRU O VARA PLINA DE BUCURIE”

FACEBOOK + INSTAGRAM ALPIN 57 LUX

Nr inregistrare 6568/28.05.2020

 1. Organizator

Alpin 57 Lux S.A. cu sediul in Sebes, str. Mihai Kogalniceanu nr. 46, jud. Alba, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J1/718/1994, Cod unic de inregistrare: RO5900631, avand contul in RON RO42 RNCB 0011 0212 7274 0002, deschis la Banca BCR Sebes reprezentata de Bastian Konzelmann in calitate de Deputy CEO

In colaborare cu agentia

S.C. W3 MARKETING TECHNOLOGY S.R.L., cu sediul în Constanţa, Str. Mircea cel Bătrân, nr. 152bis, etaj 4, birou nr 6, jud. Constanţa, înregistrata în Registrul Comerţului sub nr. J13/ 1566 / 2012, cod de inregistrare în scopuri de TVA RO 30454890, cont bancar RO07INGB0000999905555296, deschis la ING Bank – Sucursala Constanta –  Capitol, reprezentată legal de Dl. Mihai – Cristian BOCAI – Administrator

 2.       Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 29.05.2020, ora 17:00 – 11.06.2020, ora 17:00, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe paginile de Facebook si Instagram ALPIN57LUX.

 • Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Facebook Alpin57Lux (https://www.facebook.com/alpin57lux) si prin intermediul paginii de Instagram (https://www.instagram.com/alpin57lux/).

 • Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei Alpin 57 Lux SA si W3 Marketing Technology SRL nu se vor putea inscrie in cadrul acestui concurs.

 5.   Premiul

1 Premiu FACEBOOK si 1 Premiu INSTAGRAM, fiecare dintre ele constand in 100 de inghetate FIXIKI dupa cum umeaza:

ARTICOLNr bucPret unitarValoare totala premiu
INGHETATA BAT FIXIKI VANILIE SI CACAO 42g351.9969.65
INGHETATA BAT FIXIKI ZMEURA 42g351.9969.65
INGHETATA CORNET FIXIKI ZMEURA GLAZ CACAO_55G302.575
TOTAL100 214.3

Obligatia de calcul, virare si declarare a impozitului aferent acestui tip de venit, revine societatii Alpin 57 Lux SA.

Fiecare premiu va fi predat castigatorului in trei transe, dupa cum urmeaza:

 • transa unu de premii (15 bucati “INGHETATA BAT FIXIKI VANILIE SI CACAO 42g”, 15 bucati “INGHETATA BAT FIXIKI ZMEURA 42g” si 10 bucati “INGHETATA CORNET FIXIKI ZMEURA GLAZ CACAO_55G”) in perioada 15-30 iunie 2020,
 • transa a doua (10 bucati “INGHETATA BAT FIXIKI VANILIE SI CACAO 42g”, 10 bucati “INGHETATA BAT FIXIKI ZMEURA 42g” si 10 bucati “INGHETATA CORNET FIXIKI ZMEURA GLAZ CACAO_55G”) in perioada 1-15 iulie 2020,
 • transa a treia (10 bucati “INGHETATA BAT FIXIKI VANILIE SI CACAO 42g”, 10 bucati “INGHETATA BAT FIXIKI ZMEURA 42g” si 10 bucati “INGHETATA CORNET FIXIKI ZMEURA GLAZ CACAO_55G”) in perioada 16-30 iulie 2020

 la adresa de domiciliu a castigatorului, mentionata in mesaj privat pe paginile oficiale de Facebook si Instagram Alpin57Lux.

Daca opteaza pentru a-i fi livrat premiul intr-o singura sau in doua transe, Organizatorul se conformeaza si va actiona ca atare.

Castigatorii vor fi extrasi in data de 11.06.2020, ora 17:00,prin intermediul website-ului https://commentpicker.com/ si vor fi anuntati pe pagina de Facebook + Instagram Alpin57Lux imediat dupa acestia vor fi validati, maxim pana pe 18.06.2020.

 • Conditii participare

Pentru a intra in cursa pentru castigarea premiului, participantii trebuie sa urmareasca pasii de mai jos:

Pentru Pagina de Facebook:

– LIKE paginii oficiale de Facebook Alpin57Lux https://www.facebook.com/alpin57lux

– Comentariu in cadrul postarii cu raspunsul la intrebarea: ,,Ce gust are inghetata care iti aminteste de copilarie”

– Tag pentru doi prieteni pe care sa ii provoace sa isi readuca aminte de copilarie

Pentru Pagina de Instagram:

–        Follow paginii oficiale de Instagram Alpin57Lux https://www.instagram.com/alpin57lux/

–    Comentariu in cadrul postarii cu raspunsul la intrebarea: ,,Ce gust are inghetata care iti aminteste de copilarie”

–        Tag pentru doi prieteni pe care sa ii provoace sa isi readuca aminte de copilarie

Castigatorii vor fi selectati aleatoriu cu ajutorul urmatoarelor programe:  

https://commentpicker.com/ + https://commentpicker.com/instagram.php

 • Regulamentul Concursului
 • Deciziile de acordare a premiilor apartin in totalitate societatii Alpin 57 Lux.
 • Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora.
 • Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.
 • Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.
 • Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.
 • Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire.
 • In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat a unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.
 • Premiile se livreaza prin reteaua de distributie Alpin, cu ajutorul masinilor frigorifice.
 • Daca persoana castigatoare nu raspunde Organizatorului pentru validare, intr-un interval de 24 de ore, Organizatorul isi rezerva dreptul de a face o noua extragere pentru a alege un alt castigator.
 • Castigatorul va fi anuntat printr-un comentariu la postarea dedicata concursului si va fi anuntat printr-un mesaj in privat.

 Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

 1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma ALPIN 57 LUX SA prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

 1. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date.

Pentru a vizualiza documentul original, da click aici.

REGULAMENT CONCURS eshop vreaualpin.ro

Regulamentul Campaniei „Dor de vara” – primeste o inghetata FIXIKI gratis!

 1. Vânzarea cu prime având denumirea „Dor de vara”, denumită în continuare Campanie, este organizată de societatea ALPIN 57 LUX S. A., cu sediul în Sebeş, str. Mihail Kogălniceanu nr.46, jud. Alba, înmatriculată la Registrul Comerţului Alba sub nr. J01/718/1994, codul de înregistrare fiscala RO 5900631, denumită în continuare Organizator.
 2. Campania se derulează conform prevederilor prezentului Regulament și a prevederilor art. 48 din Ordonanța Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.
 3. Durata Campaniei este până la epuizarea stocului de Primă, începând cu data de 29.04.2020.
 4. Vor participa la Campanie toate persoanele fizice, denumite în continuare Participanți, care vor achiziționa produse prin intermediul platformei http://188.215.2.120/ .
 5. În cadrul Campaniei vor fi acordate primilor 100 de cumpărători (Participanți), pentru fiecare cumpărătură în parte, cu titlu gratuit și suplimentar față de produsele cumpărate următoarele produse ale Organizatorului: 40 buc FIXIKI înghețată pe băț cu cacao si aroma de vanilie în valoare de 1.99 lei/produs, 40 buc FIXIKI înghețată pe băț cu frisca si suc de zmeură în valoare de 1.99 lei/produs, 20 buc FIXIKI Inghețată cornet cu frisca si suc de zmeură si glazura de ciocolata in valore de 2.5 lei/produs denumită în continuare Primă.
 6. Un cumpărător (Participant) poate primi mai multe Prime dacă efectuează mai multe cumpărături.
 7. Cumpărătorul (Participantul) va fi anunțat prin email că face parte dintre cumpărătorii care beneficiază de Primă.
 8. Organizatorul nu va face publice datele cu privire la cumpărătorii (Participanți) care au beneficiat de Primă.
 9. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea strictă a Politicii de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
 10. Numărul total al produselor oferite de Organizator în prezenta Campanie este de 100 buc.
 11. Valoarea totală al produselor oferite de Organizator în prezenta Campanie este de 209.2 lei.
 12. Prima se va preda cumpărătorului (Participantului) odată cu predarea produselor cumpărate.
 13. Reclamațiile cu privire la desfășurarea Campaniei se pot trimite la adresa de email online@vreaualpin.ro
 14. Organizatorul se obligă ca în termen de 15 zile să răspundă reclamațiilor recepționate.
 15. Organizatorul nu are nicio răspundere și nu va putea fi implicat în nici un litigiu în ceea ce privește eventualele cheltuieli suplimentare suportate de către cumpărător (Participant).
 16. Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta Campania.
 17. Eventualele neînțelegeri între Organizator și Participanți se vor rezolva pe cale amiabilă.
 18. În cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești de la sediul Organizatorului.
 19. Legea aplicabilă este legea română.