fbpx

FAQs

INTREBARI FRECVENTE

Va oferim dreptul de a va razgandi si de a va anula comanda oricand, insa pana la momentul in care reprezentantul ALPIN57LUX v-o livreaza. Odata ce ati primit produsul, aceasta poate fi restituit doar daca exista o problema de calitate. Dar va asiguram ca toate produsele noastre sunt testate si verificate periodic pentru respectarea standardelor superioare de calitate, deci va asiguram riscul sa existe vreo problema cu produsul respectiv este aproape nul. Pentru reclamatii, va rugam sa ne contactati la numarul 0749.11.44.77 in intervalul luni-vineri, 9.00-15.00.

Daca ai primit alt produs decat cel comandat, iti recomandam sa refuzi coletul la livrare. In cazul in care ai efectuat plata online, te rugam sa ne suni la 0749.11.44.77 pentru a face o sesizare iar noi iti vom returna banii in contul din care ai platit.

In cazul in care ai acceptat coletul, te rugam sa ne contactezi la numarul 0749.11.44.77 in intervalul luni-vineri, 9.00-15.00 si operatorul ALPIN57LUX te va ajuta si iti vom inlocui produsele cu cele dorite de tine in max 48h.

Daca ai plasat comanda pana la ora 12.00 PM, o vei primi a doua zi, in ~24h de la plasarea comenzii. Daca ai plasat comanda dupa ora 12.00 PM, o vei primi in ~48 h de la plasarea comenzii. In zilele de weekend si in sarbatorile legale, nu lucram.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
  • Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Alpin57Lux, in cazul platii online;
  • Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • Clientul/Cumparatorul nu poate fi contactat telefonic si este de negasit la adresa la care s-a facut comanda.

Informatiile personale pot fi verificate, modificate sau completate accesand Contul meu. Imediat dupa ce ai modificat informatiile dorite, salveaza schimbarile accesand butonul Actualizeaza detaliile.

Pentru a-ti anula comanda facuta, integral sau partial, suna la numarul 0749.11.44.77 in intervalul luni-vineri, 9.00-15.00 si operatorul ALPIN57LUX te va ajuta. Odata ce ati primit comanda acasa si ati preluat-o, aceasta nu mai poate fi returnata.

Pentru sugestii referitoare la produse, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0749.11.44.77 in intervalul luni-vineri, 9.00-15.00.

Pentru recuperarea parolei, va rugam sa accesati linkul "Am uitat parola" care se afla sub butonul  "Autentificare".
Ulterior veti fi invitat sa introduceti in casuta de text adresa dumneavoastra de e-mail, iar in scurt timp veti primi un e-mail cu noua parola. 

Termenele de valabilitate ale produselor ALPIN57LUX sunt atent monitorizate si verificate astfel incat sa oferim clientilor nostri garantia calitatii si siguranta alimentara. Daca sesizati ca produsul comandat este expirat puteti sa ne faceti o sesizare telefonica la 0749.11.44.77 in intervalul luni-vineri, 9.00-15.00. Veti fi preluat de un operator vreauALPIN. Va rugam sa pastrati documentul de vanzare. In cazul in care se face dovada produsului expirat, produsul dvs. va fi schimbat sau veti primi banii inapoi.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Cumpărătorul are la dispozitie doua modalitati de plata: plata numerar la livrare, catre reprezentantul Apin 57 Lux în momentul predării comenzii sau plata online, cu cardul bancar. Daca se alege plata online cu Cardul Bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro) pentru  finalizarea si validarea platii, Clientul este directionat catre o Pagina de Plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online. Daca se alege plata in numerar, finalizarea platii este considerata in momentul achitarii sumei reprezentantului Alpin57Lux.
×
Alpin