fbpx

Termeni și condiții

1. GENERALITĂȚI

www.vreaualpin.ro este un site oficial al ALPIN 57 LUX S.A., cu sediul social în Str. Mihail Kogalniceanu, nr 46, Sebeș, jud. Alba, denumită îin cele ce urmează “Alpin 57 Lux”, operator de date cu caracter personal. ALPIN 57 LUX S.A. este o societate parte a grupului FOOD UNION.

Acest site a fost realizat în scopul de a asigura, în mod gratuit, tuturor celor interesați de brand-ul și produsele Alpin 57 Lux, informații cu privire la acestea precum și de a oferi posibilitatea plasării de comenzi online. Site-ul este operat și administrat de către Alpin 57 Lux.

Accesul la prezentul site precum și folosirea acestuia sunt permise numai în concordanță cu termenii și condițiile de mai jos, precum și cu prevederile legale aplicabile în acest domeniu.

În cazul în care nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului, care implică și prelucrarea datelor cu caracter personal de către Alpin 57 Lux, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Acceptarea termenilor și condițiilor este realizată, în momentul creării Contului de Client, odată cu selectarea opțiunii “Am luat cunostință și accept Termenii și Condițiile”. Selectarea acesteia și a butonului Inregistrare, indică faptul că sunteți de acord cu respectarea termenilor și condițiilor Alpin 57 Lux pe care le-ați citit, le-ați înțeles și le-ați acceptat în integralitate.

2. DEFINIȚII

CAMPANIE – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitată de timp, stabilită de către Alpin 57 Lux

CLIENT – orice persoană fizică cu vârstă mai mare de 16 ani sau persoană juridică care accesează Site-ul vreaualpin.ro, prin crearea și utilizarea unui Cont și care și-a dat acordul cu privire la prezentele Termeni și Condiții Generale.

COMANDĂ – reprezintă intenția cumpărătorului de a achiziționa Produse de pe Site transmisă Vânzătorului, prin intermediul Site-ului.

CONT – secțiunea din Site formată din câmpuri destinate completării cu adresa de e-mail și o parolă care permite Clientului/Cumpărătorului transmiterea Comenzii. Contul conține informații despre Client/Cumpărător, inclusiv un istoric al comenzilor acestuia.

CONTRACT – înseamnă prezentul document Termeni și condiții și stabilește condițiile generale de vânzare online a produselor de către Alpin 57 Lux, precum și drepturile și obligațiile Vânzătorului și ale Clientului/Cumpărătorului și produce efectele unui contract încheiat la distanță între Vânzător și Cumpărător în condițiile OG 130/2000.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI – forma online a coșului compus din totalitatea Produselor selectate de către Client/Cumpărător din Site în vederea achiziționării.

CUMPĂRĂTOR – Clientul care efectuează o Comanda.

ISTORIC DE CUMPĂRĂTURI – reprezintă totalitatea datelor stocate în legatură cu achizițiile anterioare conform bonurilor fiscale (de ex. valoare cumpărături, produse, identificare online, data, ora, etc.)

NEWSLETTER – mijloc de informare periodică utilizat de Vânzător, exclusiv electronic, pentru a oferi detalii referitoare la Produse și/sau la promoțiile desfășurate într-o anumita perioadă.

PAGINĂ PRODUS – pagina dedicata Produsului comercializat pe Site, care afișează informații detaliate despre acesta. Informațiile sunt însoțite de imaginea Produsului și pot indica numele și tipul produsului, prețul în lei pe produs și pe unitatea de măsură (litri sau kg), conținutul nutrițional și ingredientele, condiții de păstrare, sugestii de utilizare etc.

PROFILARE – prelucrarea automată a datelor personale privind în general analiza istoricului de cumpărături în vederea acordării de oferte personalizate, în baza consimțământului persoanei vizate, în condițiile descrise în POLITICA PRIVIND PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

PRODUS – orice articol afișat pe site care în momentul plasării comenzii este disponibil și urmează a fi livrat către Cumpărător. În spațiul Site-ului, Produsele se regăsesc grupate pe categorii și pot fi afișate detaliat până la nivelul de Pagină produs, care afișează caracteristicile individuale ale Produsului selecționat. Disponibilitatea și restricțiile aplicabile Produselor comandate din Site vor fi afișate individual pentru fiecare Produs în parte, în conformitate cu politica de Produs în vigoare.

SITE – domeniul www.vreaualpin.ro

TAXA DE LIVRARE – suma pe care Clientul o datorează Vânzătorului ca urmare a livrării la domiciliu a Produselor comandate prin intermediul Site-ului. Taxa de livrare este inclusă în prețul final al Comenzii.

TRANZACȚIE – încasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui Produs de către Alpin 57 Lux prin utilizarea serviciilor procesatorului de plăti agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

VIZITATOR – orice persoană fizică cu vârstă mai mare de 16 ani sau persoană juridică care accesează Site-ul vreaualpin.ro, plaseaza o comanda fara insa a-si crea și utiliza un Cont și care și-a dat acordul cu privire la prezentele Termeni și Condiții Generale.

Alpin 57 Lux – societatea ALPIN 57 LUX S.A. cu sediul social în Loc. Sebeș, Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 46, jud. Alba, 515800, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J1/718/1994, CUI: RO5900631.

3. CONȚINUT

Site-ul este specializat în vânzarea online, a produselor alimentare din categoriile înghețată, legume și mâncare congelată, produse de patiserie proaspătă și congelată și prăjituri.

Utilizatorilor acestui Site le este în mod expres interzis să folosească atât site-ul cât și serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestuia, în scopul încărcării, descărcării, publicării sau transmiterii oricăror informații al căror conținut este ilegal sau contrar bunelor moravuri și ordinii publice (de exemplu: este defăimător, ofensator, amenințător, abuziv, vulgar, obscen, afectează dreptul la intimitate al altor persoane, îndeamnă la violență sau la ură rasială, etnică ori are un caracter intimidant).

Prezentul document stabilește condițiile contractuale aplicabile tuturor achizițiilor efectuate prin intermediul Site-ului www.vreaualpin.ro, cu subdomeniile acestuia, în baza și cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel național prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanță.

Alpin 57 Lux își rezervă dreptul de a modifica conținutul, structura și modul de accesare a Site-ului în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și ofertele postate pe site și de propriile proceduri interne. Continuarea folosirii Site-ului prin comandarea și achiziționarea de produse se consideră acceptul clientului. În cazul modificării prezenților Termeni și Condiții, Alpin 57 Lux va informa Clientul/Cumpărătorul cu privire la acest lucru, continuarea utilizării Contului fiind posibilă numai în condițiile acceptării de către acesta a noilor Termeni și Condiții.

4. ÎNREGISTRAREA CLIENTULUI PE SITE-UL WWW.VREAUALPIN.RO

Orice client, persoana fizică cu vârstă de peste 16 ani sau o persoana juridica se poate înregistra prin crearea unui cont completând câmpurile existente pe site-ul www.vreaualpin.ro

De asemenea, înregistrarea unei Comenzi pe Site necesită, în prealabil, crearea unui Cont care să conțină și o adresă de e-mail validă. În vederea efectuării unei comenzi, persoana fizica care a împlinit vârsta de 16 ani, respectiv persoana juridica se va înregistra pe Site prin crearea unui Cont, indicând adresa sa de e-mail, numele, prenumele, tipul contului (Persoana fizică sau Companie), și definind o Parolă.

În momentul înregistrării unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul își dă în mod implicit acordul cu privire la modalitatea în care Alpin 57 Lux îi va transmite detaliile legate de Comandă (notificări) prin e-mail. Contractul se consideră încheiat în momentul în care Cumpărătorul va primi notificarea de expediere a Comenzii transmisă de Alpin 57 Lux prin intermediul poștei electronice.

Pot comanda online doar persoanele care selecteaza pentru livrarea comenzii o adresa din Romania, din Bucuresti si Ilfov, și care se înregistrează pe site-ul www.vreaualpin.ro conform celor de mai jos. Înregistrarea pe site, precum și plasarea unei comenzi implică acordul implicit al Cumpărătorului cu privire la Termeni și Condiții și la modalitatea prin care i se vor comunica de către Alpin 57 Lux detalii legate de Comenzi.

Clientul este singurul responsabil pentru consecințele care decurg din utilizarea Site-ului, precum și pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natură, în conformitate cu legislația aplicabila în domeniu. Alpin 57 Lux își rezerva dreptul de a restricționa/suspenda posibilitatea Clientului/Cumpărătorului de a plasa comenzi pe Site, în cazul în care consideră ca acțiunile acestuia în Site i-ar putea cauza vreun prejudiciu. Într-o astfel de situație, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa lui Alpin 57 Lux la numărul 0749.11.44.77, luni-vineri, 9.00-15.00.

Alpin 57 Lux nu poate fi ținut răspunzător în nicio situație în care Clientul utilizează informatii false/incorecte referitoare la vârstă pentru a se înregistra/autentifica pe Site.

Alpin 57 Lux poate publica pe Site informații despre Produse și/sau promoții valabile într-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Alpin57Lux isi rezerva dreptul de a refuza orice Comanda din motive legitime. Toate informațiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia etc.), nu reprezintă o obligație contractuală a Vânzătorului, ci exclusiv o modalitate de prezentare, având scop informativ.

5. COMANDA ONLINE

Pentru a plasa o comanda online în Site, Clientul/Cumpărătorul trebuie să parcurgă următorii pași:

 1. Să se autentifice, iar în cazul în care Clientul nu dispune deja de un Cont de Client în Site, acesta trebuie să își creeze un Cont. Dacă Clientul dorește să plaseze o comanda fără a-și crea un cont, va plasa comanda in calitate de Vizitator.
 2. Să adauge produse în coș prin selectarea butonului Adaugă în Coș ori de câte ori identifică Produse pe care dorește să le comande imediat. Produsele adăugate vor fi afișate în secțiunea “coșul de cumpărături” din partea superioara a site-ului.
 3. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un Produs este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Produs în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Produsului.
 4. Sa aleaga modalitatea de plata : online, cu cardul sau in numerar (cash) la primirea coletului.
 5. În pagina Confirmare comandă, clientul poate să verifice detaliile comenzii: valoare comandă, data de livrare și modalitatea de plată. După trimiterea comenzii, Clientul primește un e-mail de confirmare a lansării comenzii, pe adresa de mail asociata contului său.
 6. Precizăm că mesajul de confirmare a lansării comenzii nu înseamnă acceptarea comenzii de către Alpin 57 Lux. Acesta va avea loc ulterior prin transmiterea de către Alpin 57 Lux a e-mailului de confirmare a expedierii și emiterea bonului fiscal aferent valorii finale a expeditiei. Contractul se va referi numai la acele produse enumerate în Confirmarea de expediere.
 7. Expedierea comenzii depinde de disponibilitatea produselor în stocurile Alpin 57 Lux. În eventualitatea în care apar dificultăţi de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, Alpin 57 Lux va avea dreptul de a informa Clientul cu privire la înlocuirea produselor cu produse de calitate și valoare egale aflate în stoc. Dacă nu se dorește înlocuirea produselor, Clientul are dreptul de a-și anula comanda.

Preturile afișate pe Site pot fi modificate în mod unilateral de Alpin 57 Lux. Nicio modificare a preturilor de către Alpin 57 Lux nu va afecta o comanda confirmată de Alpin 57 Lux. Prețurile nu includ costurile de livrare.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte că toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumpărare, sunt corecte și complete.

Fiecărei comenzi plasate în site i se va atribui un număr unic de comandă, număr ce poate fi folosit în urmărirea și identificarea acesteia.

Comanda odată plasată nu poate fi modificată decât la cererea expresa a clientului, de către operatorul Call Center Alpin 57 Lux.

Plasarea unei Comenzi implică acceptarea de către Client a prețurilor și a descrierii Produselor oferite spre vânzare. Clienții sunt încurajați să citească Pagina fiecărui Produs pentru a-i cunoaște caracteristicile, iar pentru informații complete să verifice etichetarea Produselor la ridicarea Comenzii și înainte de orice consum sau utilizare.

Alpin 57 Lux poate anula Comanda efectuata de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioara a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 • adresa Clientului nu se afla în aria de acoperire a lui Alpin 57 Lux în ceea ce priveste comertul electronic;
 • datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte.
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Alpin57Lux, in cazul platii online;

În cazul în care un Produs comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt.

În perioada sărbătorilor de Paști sau de Crăciun, livrarea comenzilor poate dura între 1-4 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 4 zile de la data de livrare selectată.

6. MODALITĂȚI DE PLATĂ ȘI PREȚURI

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Prețul de vânzare al Produselor este cel în vigoare la momentul plasării Comenzii, este exprimat în LEI (RON) si include TVA. Alpin57Lux își desfășoară operațiunile în LEI și nu va aplica niciun comision suplimentar și nicio suprataxă pentru tranzacțiile aferente comenzilor.

La solicitarea Cumpărătorului, Alpin57Lux va putea emite și transmite Cumpărătorului factura fiscală aferentă Comenzii, în condițiile transmiterii de către Client a datelor necesare conform legii pentru întocmirea acesteia. Factura fiscala în format fizic va fi livrată către Cumpărător odată cu comanda. Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în LEI.

Documentul fiscal va fi eliberat pentru fiecare comanda în parte și va insoți produsele livrate.

Cumpărătorul are la dispozitie doua modalitati de plata: plata numerar la livrare, catre reprezentantul Apin 57 Lux în momentul predării comenzii sau plata online, cu cardul bancar.

In cazul efectuarii unei plati online cu Cardul Bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro), pentru  finalizarea si validarea platii Clientul este directionat catre o Pagina de Plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online.

Alpin57Lux nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la Cardul Bancar al Clientului, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plati online. Procesatorul de Carduri Bancare agreat de Alpin57Lux are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei Comenzi emise, Comenzi anulate, Contract valid sau Contract anulat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

Daca se alege plata in numerar la livrare, plata este considerata finalizata în momentul achitării sumei reprezentantului firmei Alpin 57 Lux.

In cazul platii prin Card Bancar, platile sunt procesate prin intermediul euplatesc.ro (EuroPayment Services s.r.l.), in calitate de procesator de plati, avand sediul in Str. Ion Câmpineanu, nr. 11, Bloc Union, etaj 8,camera 803 , sector 1, București, România, 010031 si numar identificare companie J40/9950/2006 si CUI RO18773866. Alpin57Lux va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si livrate, conform mesajului de confirmare a Comenzii transmise catre Cumparator. In cazul platii in numerar, Alpin57Lux va primi sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si taxa de transport prin reprezentantul firmei,  in momentul livrarii comenzi.

In cazul platilor online, Alpin57Lux nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

7. LIVRAREA BUNURILOR

Conform opțiunii Clientului, Produsele comandate de Client vor fi livrate în sistem de curierat de către angajații Alpin 57 Lux la adresa indicată de Cumpărător, conform opțiunii Cumpărătorului.

Toate informațiile referitoare la valoarea comenzii, taxa de livrare, precum și informații privind eventualele reduceri și vouchere sunt disponibile pe site, în secțiunea „Coșul meu” la plasarea comenzii.

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată de către Client în procesul efectuării comenzii. Clientul se obligă să fie prezent pentru a recepționa comanda la adresa indicată în comandă.

Clientul are obligația de a verifica corectitudinea informațiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validării comenzii. În cazul apariției unor erori la introducerea datelor de livrare (strada, număr strada, bloc, număr, etaj, persoana de contact, număr de telefon) Alpin 57 Lux nu va fi făcut responsabil pentru imposibilitatea livrării comenzii.

La solicitarea reprezentantului Alpin57Lux care face livrarea, in cazul in care este nevoie, Clientul va face dovada identității sale și va comunica numărul de comandă.

În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționarii comenzii, comanda va fi lăsata la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 16 ani și doar în cazul comunicării către curier a numărului comenzii.

O comanda nu va putea fi livrata dacă un Client nu îndeplinește condițiile mai sus menționate.

Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa comanda efectuata pe Site și facilitează accesul reprezentantului Alpin57Lux care face livrarea în locația menționată în comandă. În cazul în care reprezentantul Alpin57Lux care face livrarea nu poate avea acces la adresa comunicată, livrarea nu se va onora.

Livrarea se considera a fi îndeplinită de către Alpin 57 Lux, la momentul predării produselor comandate către Client la adresa selectata de acesta la momentul validării comenzii.

În eventualitatea depășirii Intervalului de timp prevăzut pentru Livrare, reprezentantul firmei Alpin 57 Lux va informa Clientul prin email sau telefon și va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o noua perioadă.

La expirarea perioadei de prelungire, nefinalizată prin Predarea Produselor din cauza Clientului, Alpin 57 Lux își rezervă dreptul de a anula Comanda.

8. TAXE DE LIVRARE ȘI COMANDA MINIMĂ

Taxa de livrare va fi afisată atât în momentul plasării comenzii cât și după finalizarea acesteia.

La comenzi de minim 50 lei, transportul este gratuit.

La comenzi mai mici de 50 lei, se percepe o taxa de 10 lei de transport.

Comanda minimă care va fi procesată este de 25 lei in Coșul de cumpărături.

9. RETURUL PRODUSELOR

Va oferim dreptul de a vă răzgândi și de a va anula comanda oricând însa până la momentul în care reprezentantul Alpin 57 Lux v-o livrează. Odată ce ați primit produsul, aceasta poate fi restituit doar dacă există o problemă de calitate sau este expirat, însă vă asigurăm că toate produsele noastre sunt testate și verificate periodic pentru respectarea standardelor superioare de calitate, deci vă asigurăm că riscul să existe vreo problemă cu produsul respectiv este aproape nul. Pentru reclamații, vă rugăm să ne contactați la numărul 0749.11.44.77 în intervalul luni-vineri, 9.00-15.00.

Returnarea produselor pentru care se face dovada ferma ca au avut probleme de calitate (ex. expirare) se va face prin reprezentantul Alpin 57 Lux, în baza bonului fiscal aferent. Alpin 57 Lux recomandă Clientului care dorește să-și exercite dreptul de retur să informeze Serviciul de Relații cu Clienții la numărul 0749.11.44.77.

In cazul returului produselor pentru care s-a facut dovada ca au avut probleme de calitate si care au fost platite online, cu cardul, Alpin 57Lux SA va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 de zile de la data primirii coletului înapoi, prin transfer bancar, în contul Clientului din care s-a facut plata.

10. FRAUDA

Alpin 57 Lux nu solicită Clienților săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc.) informații referitoare la date confidențiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea unui terț a datelor sale confidențiale.

Alpin 57 Lux își declină orice responsabilitate, în situația în care un Client ar fi/ este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este/reprezintă interesele Alpin 57 Lux. Clientul va informa Alpin 57 Lux asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate de Alpin 57 Lux.

Alpin 57 Lux nu promovează SPAM-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail în Magazinul Web poate opta pentru dezactivarea Contului de Client aferent acestei adrese de e-mail, sau pentru dezabonare de la primirea de newsletter-e/alte comunicări comerciale/promoționale.

Comunicările realizate de către Alpin 57 Lux prin mijloace electronice de comunicare la distanță (i.e. e-mail) conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legături către acestea, la data transmiterii conținutului.

11. FORȚA MAJORĂ

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen si/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Alpin 57 Lux nu poate fi ținut responsabil în nici un fel în fața niciunui Client care utilizează Site-ul sau conținutul acestuia, altfel decât în limita prevederilor înscrise în cadrul Termenilor și Condițiilor.

Alpin 57 Lux nu garantează Clientului acces la Serviciul oferit prin intermediul Site-ului, in lipsa inregistrării de către acesta din urma, prin parcurgerea etapelor de înregistrare menționate în cadrul Termenilor și Condițiilor și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial și/sau integral Conținutul, de a reproduce parțial sau integral Conținutul, de a copia, sau de a exploata orice Conținut în orice alta manieră sau de a transfera vreunui terț orice Conținut asupra căruia are și/sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al Alpin 57 Lux.

Site-ul www.vreaualpin.ro poate conține legături conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automata la diferite site-uri de Internet.

Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terți și sunt administrate de aceștia.

Alpin 57 Lux nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor Site-uri la care se ajunge prin legături din Conținut, indiferent de natura acestor legături.

Pentru respectivele Site-uri, răspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Alpin 57 Lux este exonerat de orice vină în cazul utilizării Site-urilor si/sau al Conținutului transmis către un Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul Site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Alpin 57 Lux, atunci când aceasta utilizare a Conținutului poate sau produce pagube de orice natura Clientului și/sau oricărui terț implicat în acest transfer de Conținut.

Alpin 57 Lux nu oferă niciun fel de garanții directe sau indirecte ca:

 • Serviciul va fi potrivit cerințelor Clientului;
 • Serviciul va fi neîntrerupt, sigur sau fără erori de orice fel;
 • Produsele/Serviciile obținute gratis sau contra cost prin intermediul Serviciului vor corespunde cerințelor sau așteptarilor Clientului;

În limita prevederilor Termenilor și Condițiilor, operatorii, administratorii și/sau proprietarii website-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, oferte speciale, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație/ legătură/ tranzacție/ colaborare/ etc. care pot apărea între Client și oricare dintre cei care își fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Magazinelor Web.

Alpin 57 Lux nu este responsabil pentru prejudiciile ce pot fi create ca urmare a folosirii neautorizate a informațiilor de pe Site.

Alpin 57 Lux nu este responsabil pentru eventualele costuri și/sau pierderi de orice fel suportate/rezultate ca urmare a folosirii informațiilor de pe Site.

Fotografiile prezentate în secțiunile “Promoții” nu creează obligații în sarcina Alpin 57 Lux în sensul ca Alpin 57 Lux nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli de text postate.

Oferta produselor prezentate în aceste secțiuni este valabila în limita stocului disponibil.

13. RĂSPUNDERE

13.1. Alpin 57 Lux nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte le poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Alpin 57 Lux a oricăreia dintre obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor după livrare și in special pentru pierderea acestora.

13.2. Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării Contului și, în măsura permisă de legislația în vigoare este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

13.3. Prin crearea și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul accepta în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

14. LEGEA APLICABILA – JURISDICȚIA

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Alpin 57 Lux și Clienți / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

15. PUBLICITATE

Newsletterele Alpin 57 Lux sunt transmise via e-mail prin intermediul partenerilor specializați si agreați de Alpin 57 Lux.

În momentul în care Clientul își creează un Cont pe Site are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de mesaje promoționale.

Opțiunea cu privire la acordul emis de către Client, poate fi modificata in orice moment, folosind legătura special destinata din cadrul oricăror Newslettere sau prin debifarea opțiunii existente în contul de client.

Renunțarea la primirea Newsletter-elor nu implica renunțarea la acceptul acordat pentru „Termeni și Condiții”.

De asemenea, Alpin 57 Lux va transmite către Client mesaje de confirmare prin e-mail sau sms sau apel telefonic pe numărul de telefon al Clientului lăsat la înregistrarea și la plasarea comenzii, în următoarele situații:

 1. crearea Contului (e-mail);
 2. schimbarea parolei Contului (e-mail);
 3. mesaj de confirmare Comanda, după lansarea comenzii (e-mail);
 4. informare despre livrarea Comenzii;
 5. anularea comenzii de către client (e-mail);
 6. ridicarea/primirea comenzii (e-mail);
 7. confirmare a dezabonării Clientului în urma solicitării exprese a acestuia (e-mail);
 8. distribuirea unei liste de cumpărături (e-mail);
 9. distribuirea unei rețete (e-mail);
 10. distribuirea unui produs din site (e-mail);
 11. modificarea unei comenzi deja plasate (e-mail);
 12. schimbarea parolei la înregistrarea cardului (e-mail);

16. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul Site-ului incluzând, dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a lui Alpin 57 Lux, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare si/sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislația română și de textele internaționale referitoare la respectarea drepturilor de autor, a mărcilor, a desenelor și a modelelor, a brevetelor etc.

Orice reproducere sau reprezentare chiar și parțiala prin orice mijloace, realizata fără acordul scris, prealabil și expres al Alpin 57 Lux sau al partenerilor săi unde aceștia sunt titulari de drepturi, este interzisă și ilicită. Nerespectarea acestei interdicții constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloială care angajează responsabilitatea civilă si penală a autorului său.

Punerea în aplicare a hyperlink-urilor către orice pagina a acestui Site necesita acordul scris, prealabil și expres al Alpin 57 Lux.

Utilizarea oricăror informații de pe Site în alte scopuri decât cel consultativ, în special în scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate face obiectul unor urmăriri penale atât în România, cât și în străinătate.